Få flottere vægge med opsætning af filt

For et professionelt resultat

Vil du gerne have flotte, ensartede vægge i dit hjem? Med opsætning af filt på dine vægge får du et flottere, mere professionelt resultat. Hos Malerfirmaet Lyngsø kan vi sætte filt op på vægge, loft og i hjørner, inden vi går igang med maling af dine vægge.

Vi tilbyder opsætning af filt og malerarbejde på begge sider af Lillebælt, så hvis du befinder dig i eller omkring Fredericia, Middelfart eller Odense, kan vi komme ud til dig. Vi laver både opgaver i private hjem og for virksomheder og arbejdspladser. Så hvis dit hjem eller dine kontorlokaler trænger til at få frisket vægmalingen op med et perfekt resultat, så kan vi ordne det for dig.

Opsætning af filt giver stærkere og fejlfrie vægge

Udover at give et flottere resultat kan opsætning af filt også beskytte dine vægge mod revner og mærker i malingen. Det samme gør sig gældende med opsætning af glasvæv og glasfilt. Der er nogle forskelle i udseendet, dine vægge får, med henholdsvis filt, glasvæv og glasfilt. Men alle løsningerne giver dig flotte og stærke vægge.

Vi står klar til at vejlede dig om de forskellige materialer, så vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til dig. Vi sætter en dyd i altid at varetage vores kunders behov, så du får det ønskede resultat. Vi er derfor også fleksible i forhold til, hvornår det passer dig, at vi kommer. Så behøver du ikke at sætte himmel og hav i bevægelse, for at få tid til opsætning af filt på dine vægge.

Kontakt os i dag!

Hvis du er i tvivl om, hvordan du sikrer dig det bedst mulige resultat for dine vægge, så kontakt os og få kyndig vejledning. Vi kan nemlig sørge for, at dine vægge bliver præcist, som du vil have dem. Fortæl os om dine behov og ønsker, og så får vi lavet et tilbud til dig. Væggene i dit hjem udgør en stor del af det indtryk, man får af at være der. Lad os derfor stå for, at de er langtidsholdbare og altid fremstår flotte.

Kontakt os

Du er velkommen til ringe til os på telefon. Du kan også sende os en e-mail til. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Tlf.: 42 45 41 37

E-mail: malerfirmaetlyngsoe@gmail.com

Vil du have et godt tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os for at høre nærmere.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Lyngsø ApS

Hedelundmarken 3B
5270 Odense N

CVR: 43790994 

​​<meta name="facebook-domain-verification" content="7oadinhoype5hv7lqs3nrmgm4n0h0d" />​​

Kontaktoplysninger

Telefon: ​42 45 41 37

E-mail: malerfirmaetlyngsoe@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket