Maling af vægge af højeste kvalitet

Få pustet nyt liv i dine vægge

Er du på udkig efter et professionelt firma, der kan male væggene hjemme hos dig? Ved Malerfirmaet Lyngsø tager vi os af alle slags opgaver med maling af vægge og opsætning af filt. Vi maler både indendørs og udendørs og udelukkende med vægmaling i høj kvalitet fra Beck & Jørgensen.

Hvis du bor du i eller omkring Middelfart, Odense eller Fredericia, og har brug for en professionel maler, så kan vi hjælpe dig. Vi tager os af både store og små opgaver. Så uanset om du skal have malet en enkelt væg i dit soveværelse eller samtlige vægge indvendigt og udvendigt, så klarer vi det. Vi maler desuden både private hjem og kontorlokaler.

Vi tager os af dine behov for maling af vægge

Der kan være mange god grunde til at få malet sine vægge. Måske det er ved at være noget tid siden, du sidst fik dem malet, og farven er derfor falmet. Det kan også være, at du har besluttet dig for at ændre lidt ved indretningen og ønsker en helt ny farve på en eller flere vægge i dit hjem. Uanset hvad, kan vi hjælpe dig med at få de resultater, du gerne vil have med maling af vægge.

Vi ved, det kan være svært at finde tid og få fri til at få besøg af en håndværker. Derfor bestræber vi os på at være enormt fleksible, så vi kan komme og male hjemme ved dig, når det passer ind i dit program.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et tilbud på maling af vægge hjemme ved dig? Så kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov for at få malet. Sammen kan vi finde frem til den helt rigtige løsning for dig, som vi giver dig en god pris på. Du skal hver eneste dag kigge på væggene i dit hjem, så der er ingen grund til at vente med at få dem malet.

Kontakt os

Du er velkommen til ringe til os på telefon. Du kan også sende os en e-mail til. Vi glæder os til at høre fra dig.

​Tlf.: 42 45 41 37

E-mail: malerfirmaetlyngsoe@gmail.com

Vil du have et godt tilbud på dit projekt?

Fortæl os om dine ønsker og vi vil ud fra disse udarbejde et tilbud, som er skræddersyet til netop dig. Vi har mange års erfaring inden for branchen og du kan derfor trygt stole på, at vi ved, hvad vi taler om.

Kontakt os for at høre nærmere.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malerfirmaet Lyngsø ApS

Hedelundmarken 3B
5270 Odense N

CVR: 43790994 

​​<meta name="facebook-domain-verification" content="7oadinhoype5hv7lqs3nrmgm4n0h0d" />​​

Kontaktoplysninger

Telefon: ​42 45 41 37

E-mail: malerfirmaetlyngsoe@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket